Class Schedule  

Bell Schedule 2017-2018

 

7:55 – First Bell

8:00–8:45            1st Period            45 MIN.

8:50-9:35             2nd Period          45 MIN.

9:40-10:25           3rd Period            45 MIN.

10:30-11:15         4th Period            45 MIN.

11:20–12:05        5th  Period           45 MIN.

     12:05-12:35              Lunch          30 MIN.

12:40-1:30           6th Period           50 MIN.

1:35-2:25             7th Period           50 MIN.

2:30-3:25             8th Period           55 MIN.

 

 

Pep Rally Bell Schedule

 

Regular Morning Schedule

6th Period 12:40-1:15

7th Period  1:20-1:55

8th Period  2:00-2:35

  Pep Rally    2:35-3:15